Freek Koopmans

docent wereldpercussie jeugd

Freek Koopmans

Clara de Mik

docent wereldpercussie volwassenen


Alex Hanssen

WAMV Unlimited


Wereldpercussie

De wereldpercussie lessen zijn voor kinderen en volwassenen met ritmegevoel en interesse in slagwerk van over de hele wereld.

Opzet repetities

Bij de WAMV kun je slagwerk leren spelen van Japan tot West Afrika en van Brazilië tot Cuba. Wij durven best te stellen dat de WAMV de enige muziekvereniging is in Nederland die zo’n breed slagwerk-pakket aanbiedt! We hebben veel trommels: grote en kleine Taiko-trommels uit Japan, djembé’s en doundouns uit West Afrika, Surdo’s en tamborims uit Brazilië, conga’s en bongo’s uit Cuba, snaretrommels en bekkens uit Europa.


Praktische zaken

Je krijgt een djembé van de WAMV in bruikleen om thuis te oefenen.

Kinderen repeteren in groepjes van max. 8 leerlingen. Op die manier leer je goed samenspelen en kun je als snel samen mooie ritmes opbouwen. De groepen worden ingedeeld naar leeftijd en niveau. .

Bij de volwassenen is de groepsgrootte max. 12. De nieuwe slagwerkgroep 'Music Unlimited' is voor deelnemers met een beperking.

Locatie 'het Kluphuis', Nassaustraat 4a.

Instromen kan per 1 september of 1 februari.

Percussie kinderen van 8 tot 18 jaar
€240,- per jaar voor 38 lesweken

Percussie volwassenen
€240,- per jaar voor 38 lesweken

Percussie 'Music Unlimited'
€240,- per jaar voor 38 lesweken

Indien u een Gelrepas heeft kunt u contact met ons opnemen. Of kijk voor meer informatie op www.gelrepas.nl.

Slagwerkers WAMV

Optredens

De slagwerkers treden regelmatig op. Op de eerste plaats met het project KABOEM, maar ook tijdens de familieconcerten van de WAMV, op het wijkfeest van Arnhem West, op de lentemarkt van de Heijenoordschool, enzovoort.