'n ensemble nodig?

Kan een ensemble van de WAMV ook bij mij komen spelen?
Hebt u iets georganiseerd of iets te vieren waar de heldere klanken van een koperensemble niet mogen ontbreken? Neem dan contact met ons op.


Ensembles

Leden van de WAMV spelen regelmatig ook in kleinere ensembles in verschillende samenstellingen, bij unieke projecten zoals Westwaarts, of met kerst en carnaval.

Westwaarts 2013

De muzikanten van de WAMV doen graag mee met bijzondere projecten. Muziektheater DePlaats organiseerde in 2013 het project Westwaarts. Een groep muzikanten van de WAMV maakte samen met Fred Beker en enkele leerlingen van RijnIJssel de voorstelling Kooklokaal.

Kerstensemble

De klanken van koperblazers en saxofoons passen prima bij de kerstsfeer. Met een groepje muzikanten van de WAMV vormen we daarom graag een kerstensemble waarmee we menige kerstmarkt opluisteren. In december 2013 en december 2014 speelden we op enkele plekken in de wijk, maar ook bij de kerstmarkt in het Huukske, bij kasteel Middachten, in het Sonsbeekpark en bij kasteel Doorwerth. We spelen klassieke Nederlandse en Duitse kerstliederen en de Angelsaksische evergreens als White Christmas, Let is snow en zo.

De Gladiolen

Muziekmaken is plezier maken. Carnaval is plezier maken. Dus met carnaval kunnen wij het niet laten om ons vrolijk uitgedost te mengen in het carnavalsgebeuren. Al jaren lopen we in de optocht van Arnhem mee als de Gladiolen. De Gladiolen dat zijn muzikanten van de WAMV en bevriende verenigingen. Wat losser en zwieriger dan anders, maar geen noot wordt gemist hoor!